Jimmy Mengaku Tampar Isteri Dua Kali

Jimmy mengaku tampar isteri dua kali?? Apa sebenarnya yang sudah jadi?Umum sedia maklum bahawa pengacara tv yang kacak,Jimmy Shanley dalam proses penceraian. Dan kali ini Jimmy telah mengaku pernah menampar isterinya sebanyak dua kali.


 “Kami sudah ada masalah daripada hari pertama perkahwinan,” kata pengacara Jimmy Shanley ketika memberi keterangan di Mahkamah Rendah Syariah di sini, semalam.

Jimmy berkata perkahwinan dengan isterinya, Nursuhaila Eliani Suhaimy adalah atas dasar suka sama suka dan ia permintaan ibu mentuanya selepas dia dan isteri berkenalan enam bulan sebelum diijab kabul. 
Bagaimanapun, dalam keterangannya semalam Jimmy mengakui dirinya sering diabaikan Nursuhaila selaku defendan dalam kes yang lebih banyak meluangkan masa bersama rakan-rakan berbanding suami.

Menurutnya, dia pernah menampar Nursuhaila dua kali iaitu pada hari ketiga perkahwinan mereka dan kali kedua pada 19 Oktober 2010 ketika mereka berbulan madu di Koh Samui, Thailand.

Jimmy berkata mengikut perancangan awal mereka dijadualkan berbulan madu empat hari iaitu dari 18 hingga 21 Oktober 2010, bagaimanapun pada hari ketiga di sana, Nursuhaila pergi ke Bangkok, Thailand tanpa izinnya.

Warga Berita tak berani untuk membuat sebarang komen.Hanya mereka yang mengetahui sebab-sebabnya.
Jimmy Mengaku Tampar Isteri Dua Kali

0 comment... add one now

Leave a Comment