Zul Huzaimy Sunyi Selepas Bercerai ?

Zul Huzaimy Sunyi Selepas Bercerai ? Pada dua tahun lalu, Zul Huzaimy dan bekas isterinya Nor Dalilah Muhammad telah bercerai dan kini Zul Huzaimy terasa sunyi.

Zul Huzaimy

Diakui oleh Zul sendiri, dia mula terasa sunyi tanpa kehadiran seorang wanita di dalam hidupnya. Dia masih mendudua sehingga sekarang kerana masih lagi belum menjumpai wanita yang mempunyai ciri-ciri yang diimpikannya untuk dijadikan sebagai isteri.

“Baru-baru ini saya ada menelefon ibu di kampung dan memberitahu kepadanya supaya mencari seorang calon isteri untuk saya kerana rasa sunyi tanpa seorang isteri,”

Walaubagaimanapun, dia menggunakan keadaan tersebut dengan sebaiknya. Daripada meratapi perasaan sendiri, beliau lebih bersemangat untuk menumpukan lebih masa pada kerjayanya.

Masa terluang digunakan dengan baik, apabila dia dapat menghasilkan beberapa skrip dan ianya digunakan di dalam drama di televisyen katanya.

“Menulis skrip memberikan satu kepuasan berbeza kepada saya kerana tanpa disedari imaginasi dalam kepala saya dapat diterjemahkan dalam bentuk skrip. Kadang kala saya sendiri terkejut dengan apa yang telah saya buat.”

{ 13 comments.. read them below or add one }

Shah Danial Shah Danial 24 April 2015 at 01:08
https://www.youtube.com/watch?v=croWLlgiRM0
Shah Danial Shah Danial 24 April 2015 at 01:52
https://www.youtube.com/watch?v=croWLlgiRM0

Leave a Comment